Kütüphane Müdürlüğü

Nilüfer’de Kütüphaneler “Yaşayan Yerler”dir. Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri; bilgiye ve hayale açılan yolların izini süren, en az merakın kendisi kadar canlı ve renkli yerlerdir.

Kütüphane Müdürlüğü

Nilüfer’de Kütüphaneler “Yaşayan Yerler”dir.

Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri; bilgiye ve hayale açılan yolların izini süren, en az merakın kendisi kadar canlı ve renkli yerlerdir. Nilüfer’de kütüphaneler yeni okurların yetişmesine aracılık eder, okuma alışkanlığını yerleştirmek ve sürekli kılmak üzere bir dizi etkinlik düzenler, atölye içerikleri kurgular ve projeler ortaya koyar. Düzenlediği etkinlik ve projelerle okuru yazarlarla, şairlerle, düşünce dünyasının önde gelen isimleriyle, çevirmenlerle buluşturur.

Nilüfer Kütüphaneleri, bilgi ve belge yönetimini uluslararası düzeyde tutarak okurunu bilgiye ulaşmanın en çağdaş yöntemleriyle destekler. Zengin ve sürekli güncellenen koleksiyonuyla farklı evrenlere açılan yolda renkli ve heyecan verici bir durak olabilmeyi diler.